Byggfirma i Helsingborg, Landskrona & Lund som erbjuder byggservice

av | apr 9, 2019

Plusway AB

Byggfirma i Helsingborg, Landskrona & Lund som erbjuder byggservice

Byggfirman Plusway AB är relativt nystartat, men trots detta så har jag som äger och driver firman ändå arbetat i byggbranschen i 10 år. Under 8 av de åren så jobbade jag med energisparande bygge vilket är någonting som jag gör än idag med Plusway AB.

Firman är en byggservice med kontakter inom bygghandeln i övriga Europa och kan därför ordna byggmaterial från utlandet till betydligt billigare pris än vad man kan få i Sverige. Detta gäller dock större projekt. Dessutom samarbetar Plusway AB med utländska företag som arbetar inom olika byggbranscher.

Byggfirma, byggservice Landskrona, Helsingborg & Lund

Nöjda kunder som anlitat vår byggfirma i Helsingborg, Landskrona & Lund med omnejd

Ifall ni därför skulle behöva fler händer inom byggservice, så kan vi ordna det med i såväl Helsingborg, Landskrona och Lund bland andra närliggande områden. Vi ser alltid till att vara så behjälpliga som möjligt och som kund hos Plusway AB så står du tveklöst i fokus tillsammans med ditt byggprojekt. Därför så anpassas även tjänsterna professionellt och noggrant utefter eventuella önskemål, förutsättningar och behov som kan tänkas finnas när det kommer till uppdraget i fråga. Vi tar oss an stora som små uppdrag och ser till så att alla våra kunder får det absolut bästa vad gäller såväl utförande och kundbemötande som färdigt resultat. Detta är någonting som säkerställs genom vår mångåriga kompetens och vår bred kunskap inom byggbranschen.

Frågor och funderingar?

Ifall du har några som helst frågor eller funderingar kring vår byggfirma eller de tjänster inom byggservice som vi kan erbjuda när det kommer till dig och ditt projekt, stort som litet, så är du givetvis alltid varmt välkommen att höra av dig till oss med dessa, så ser vi till att återkomma så fort vi kan!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Skönabergsvägen 8, 261 51 Landskrona

0762-48 66 03

oleg@plusway.se